top of page
Paying with a Phone

Podcasts om kundefastholdelse og Customer Success

Inspiration der går i dybden, det er en af fordelene ved podcasts. Det tillader en indgående behandling af et specifikt emne, der har din interesse. 

Jeg hjælper mine kunder med at skabe vækst gennem øget kundefastholdelse. Hvis det er noget for dig, da kan du overveje at lytte med på en af de tre podcasts, som jeg har medvirket i.

Vi drøfter kundefastholdelse, kundetilfredshed, Customer Success og meget andet om kunder. Herunder ikke mindst, hvordan det bidrager til at skabe en bedre forretning. 

Det er en mulighed for at opnå ny inspiration og viden, og samtidig få et godt indblik i, hvordan jeg tænker og arbejder med at skabe vækst gennem kundefastholdelse. 

Screenshot 2022-03-31 at 17.37.59.png

01

Customer Success og Social Selling

Den gode relation som fundament for en bedre forretning, det er noget af det Social Selling og Customer Success har til fælles. Det og meget mere drøfter jeg med Leif Carlsen fra Social Selling Company på denne podcast, der er episode nr. 90 og hedder Customer Success Management: Hvad, hvorfor og hvordan?

Apple Podcast

Google Podcast

 

 

02

Customer Success og den digitale kunderejse

Den digitale købsrejse er først lige begyndt, når kunden har købt jeres produkt. Det taler jeg med Peter Schjødt fra Plead om på denne podcast.

 

Episoden hedder "Købsrejse: efter køb - har du styr på de eksisterende kunder?

Apple Podcast

Google Podcast

KB_foredrag_SH2.jpg

03

Branding gennem kundefastholdelse

Et stærkt brand er i høj grad bygget af gode kundeoplevelser. Hvordan sikrer man den gode kundeoplevelse, og hvad går der galt, når der leveres dårlige kundeoplevelser? Sammen med Brian Johansen fra AT Turde FM drøfter jeg det tema i denne podcast.

Her er link til podcasten og episoden, der hedder #250 - Branding sker gennem kundens oplevelse. 

Apple Podcast 

Google Podcast 

bottom of page