top of page

Vi hjælper virksomheder med at skabe vækst gennem øget kundeloyalitet.

Mere end 15 års erfaring med kundeloyalitet, kundefastholdelse, NPS, Customer Experience, kunderejser osv. har givet dokumenterede resultater og erfaringer. 

Vi er med Kents hjælp lykkedes med vores strategiske målsætning om at styrke fokus på kundens stemme gennem implementering af NPS.

Henrik Bjørner Søe

CCO, Air Greenland

Det var værdifuldt at få hjælp til både design og implementering af arbejdet med kundefastholdelse. Det skabte hurtigt momentum for projektet og stort engagement fra de medarbejdere, der møder kunderne hver dag.  

Julie Fick

Campaign Manager, fitness dk 

Cuori-552A3424-Web.jpg

Vækst gennem kundeloyalitet

 

Den mest effektive vej til vækst er gennem fastholdelse af de eksisterende kunder. Det er veldokumenteret, og det er det, jeg hjælper mine kunder med at eksekvere på.

De fleste virksomheder har erfaringer og kompetencer omkring produkt og salg, men når det gælder systematisk og proaktivt arbejde med kundefastholdelse, da kommer de ofte til kort.

Formålet med min rådgivning er at inspirere og udfordre mine kunder på deres håndtering af eksisterende kunder, så der opstår konkrete, nye muligheder for at forbedre forretningen. Efter rådgivning af mere end 40 virksomheder er der gode referencer og cases på det.

 

En af de nyeste udviklinger inden for kundefastholdelse kaldes for Customer Success. Begrebet er opstået inden for digitale abonnementsforretninger, og der er mange, gode nyskabelser i det. 

Derfor har jeg skrevet en artikel, der giver en introduktion til Customer Success og hvordan tilgangen bidrager til øget kundefastholdelse - den finder du her.

Min mission er, at hjælpe mine kunder med at skabe vækst gennem øget kundefastholdelse.

 

Mit navn er Kent Bredahl. Jeg er indehaver af CUORI og har mere end 15 års praktisk erfaring med kundefastholdelse, kundeloyalitet, kundeservice og Net Promoter Score (NPS). Både fra lederstillinger i store virksomheder og som konsulent for en lang række kunder. Du kan se min Linkedinprofil her.

Jeg skriver "vi", da der på en opgave jævnligt er flere personer involveret. Enten i direkte kontakt med jer som kunde eller bag scenen. CUORI er en netværksbaseret virksomhed, og jeg trækker ekstra ressourcer ind til den enkelte opgave efter behov. Det giver frihed og fleksibilitet til at anbefale jer de helt rigtige løsninger og mulighed for at løse selv store opgaver.

Hvorfor har jeg givet min virksomhed et navn, som kun få kan udtale?!

Fordi det samlet set giver mening, når du hører historien bag. CUORI er en forkortelse for Customer Orientation, og det betyder desuden "hjerter" på italiensk. Det symboliserer det vi står for: gennem kundeorientering at vinde og fastholde kundernes hjerter. Det emotionelle element er stærkt undervurderet i erhvervslivet, men det er et faktum, at stærke kunderelationer i høj grad består af følelser. Endvidere ligger CUORI tæt på "curiosity". Det gælder om at forblive nysgerrig omkring sine kunder og hele tiden stræbe efter at blive bedre. 

Samarbejdspartnere

 

For at kunne løse større opgaver er det nødvendigt med en række gode samarbejdspartnere. Det er derfor, jeg kalder det "om os", selvom jeg som udgangspunkt driver en enkeltmandsvirksomhed.

Jeg har gennem flere år samarbejdet med NPS.today, der er en førende software og Customer Experience platform, der er skræddersyet til at arbejde målrettet med NPS og integrere med din virksomheds øvrige forretningssystemer. 

Siden starten af 2022 har jeg desuden haft et tæt samarbejde med NexusOne, der er et digitalt konsulenthus med ca. 40 medarbejdere.

 

Sammen med NPS.today og Nexus Ambition har jeg senest implementeret et stort og omfattende NPS setup for Air Greenland (se case), der allerede nu viser de første, konkrete forretningsmæssige resultater. 

nps today pos 2023.png
nexusone_logo_edited.png

Takket være Kent’s store erfaring kom vi hurtigt og effektivt i gang med at arbejde med kundeloyalitet og NPS.  

Jesper Schou-Nielsen,

Development Manager,

Santander Consumer Bank

bottom of page